שרוול רשת אלסטית לצליית בשר

שרוול רשת אלסטית לצליית בשר

שומרת על הטעם והעסיסיות של הבשר בעת הבישול.

מסייעת לבישול אחיד של הבשר.

מספקת מראה אסתטי ומעורר תיאבון לכל צלי.

קלה ונוחה לשימוש.

קוטר כ-12 ס''מ.

MCNET
21 ₪
כמות

זמן אספקה:  זמין במלאי למשלוח מיידי או איסוף עצמי

מתכון לצלי עגל עם פטריות ויין:

 

מצרכים:

נתח צלי עגל חלב במשקל 1/2 1 ק"ג.

1 בצל קצוץ

500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס

50 גרם צימוקים בהירים

1 כוס יין לבן

 

למשרה:

1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים.

3 כפות עלי תימין.

מלח גס ופלפל שחור גרוס גס.

4 שיני שום כתושות.

2 כפות שמן זית.

 

הוראות הכנה:

מערבבים את הפטרוזיליה, התימין, מלח ופלפל, השום ושמן הזית.

מורחים היטב את הנתח צלי עגל.

מכניסים את הנתח לשקית פלסטיק ומשהים לילה במקרר.

למחרת מכניסים את הנתח עם השקית לרשת הצלייה.

מושכים את השקית מבפנים, כך שהנתח יוותר עטוף ברשת בלבד.

בסיר מתכת כבד שחומם היטב משחימים את הבשר מכל הצדדים, ומוציאים מהסיר.

מנמיכים את האש ומטגנים את הבצל בתערובת שנותרה בסיר, עד שהזהיב.

מוסיפים את הפטריות ומטגנים על הבצל.

מחזירים את נתח הבשר לסיר ומוסיפים את הצימוקים ואת היין.

מביאים לרתיחה, מסירים מהאש, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

אופים את צלי העגל כשעה, מסירים את המכסה ואופים רבע שעה נוספת, עד להתרככות הבשר.

מוציאים מהתנור, מצננים מעט, ופורסים להגשה.

בתאבון!

היה הראשון לכתוב ביקורת !

הוסף חוות דעת

מוצרים נוספים