סאג' ענק לאפיית פיתות בקוטר 60 ס"מ
- חדש
סאג' אותנטי להכנת להכנת פיתה אסלית עם זעתר ולאבנה חמה וטעימה ושאר מאפים בשטח, על האש.
מדובר למעשה במשטח מתכת כבד וקעור המונח על מקור חום - גחלים או גז.
מתאים למדורה בפני עצמו או כמוצר משלים להכנת "פרויקה".
שוקל כ-3 ק"ג ובקוטר 60 ס"מ
הוראות טיפול:
1. עם סיום אפיית הפיתות יש לשטוף היטב את הסאג'.
2. לנגב עם מטלית או נייר סופג ולהניח מעל הגחלים כ-2-3 דקות לייבוש מהיר ומוחלט.
3. למרוח שמן מאכל על הצד העליון (הקעור) של הסאג'.
4. טיפ: ע"מ להאריך את חיי הסאג' מומלץ לשמן דק את שני צדדיו.