מספריים לקילוף - לניקוי חסילונים / שרימפס טריים

מספריים לקילוף - לניקוי חסילונים / שרימפס טריים

מקלף שרימפסים וסרטנים - כלי חיוני לאוהבי פירות ים.

לתוצאה הטובה ביותר יש להחליק את קצה המספריים מתחת לקליפה ולדחוף דרכו כדי להוציא החוצה את הווריד ולחתוך את הקליפה.

מעולה גם לחיתוך רגלי סרטנים וזנבות לובסטר.

להבים עשויים מנירוסטה.

NRP-6518
18 ₪
כמות

זמן אספקה:  זמין במלאי למשלוח מיידי או איסוף עצמי

איך מנקים שרימפס?

1. מורידים את הראש בצביטה וסיבוב (במתכונים מסויימים משתמשים בשרימפס עם הראש). ניתן לשמור את הראש להכנת ציר או רוטב.

2. מסירים את הקליפה בצורה של קילוף מהחלק התחתון.

3. חורצים בעזרת סכין קטן וחד חריץ לאורך הגב במרכז ושולפים את "מערכת העיכול" שנראית כמו חוט בצבע חום ומלא בחול (בשרימפס הקפואים בד"כ כלל יש מעט חול ולפעמים אין בכלל בעקבות שיטות האכלה מתקדמות)

4. את הזנב נהוג להשאיר לצורך קישוט (פרזנטציה)

כעת השרימפס מוכן לבישול

היה הראשון לכתוב ביקורת !

הוסף חוות דעת

מוצרים נוספים