גליל נייר קצבים מקצועי רוחב 60 ס"מ ואורך 50 מטר

גליל נייר קצבים מקצועי רוחב 60 ס"מ ואורך 50 מטר

גליל נייר קצבים מקצועי - מוצר חובה למעשני בשרים.
נייר קצבים הוא נייר עבה עם תוספת פנימית שמגבירה את חוזק הנייר במקרה של מגע עם לחות.
באמצעות נייר קצבים ניתן לעטוף בשר גולמי מבלי שהוא יהפוך לגוש נוזלי.
האלטרנטיבה המשופרת לנייר האלומיניום שכולנו מכירים.
בנייר זה יש לעטוף בשרים הדורשים זמן עישון ארוך ובכך למנוע מהבשר להיות עיסתי.
בנוסף, יש המשתמשים בנייר קצבים לעטיפת בשר ולמניעת קירור ואידוי.
חשוב לדעת - בשר שעטוף טוב יותר מתבשל מהר יותר.

מאושר על ידי הFDA האמריקני.

גודל:  רוחב 60 ס"מ ואורך 50 מטר.

300000001
149 ₪
כמות

זמן אספקה:  זמין במלאי למשלוח מיידי או איסוף עצמי

מדוע להשתמש בנייר קצבים במקום בנייר כסף?
אחת הסיבות העיקריות לפופלאריות הרבה שצבר נייר הקצבים היא העובדה שבכל הנוגע לעטיפת בשר יש עדיפות לעטיפה השומרת על החום אך לא גורמת לאידוי יתר - כמו שקורה כשעוטפים בשר בנייר אלומיניום ובצעם חונקים אותו. אידוי יתר היא תופעה שמתרחשת כאשר יותר מדי לחות נלכדת יחד עם הבשר בזמן שהוא מתבשל, והופכת אותו לעיסה חסרת מרקם. כשמשתמשים בנייר קצבים לא ניתן לעטוף את הבשר צמוד מידי וזה הופך אותו למאוורר יותר בהשוואה לנייר כסף, מה שמסייע לשמור על לחות ורכות של הבשר מבלי שהוא יהיה ספוג בכמות נוזל גדולה מדי. בנוסף, נייר קצבים אינו מחזיר את החום, כך שלא תצטרכו להתאים את זמן הבישול כדי לפצות על כך, כפי שהייתם עושים עם נייר כסף.

היה הראשון לכתוב ביקורת !

הוסף חוות דעת

יכול גם לעניין אותך

מוצרים נוספים