עתידות: בקרוב תפתחו דוכן פלאפל

גם אם יש לכם זוג ידיים שמאליות ומקומכם הוא לא על המרפסת של מאסטר שף – את המתכון הבא אתם עומדים לנצח.


לא כולנו נולדנו עם יכולות קולניריות גבוהות וגם אתם בטח מכירים את החבר הזה ששם יותר מידי מלח באוכל, או את הדודה שתמיד מתבלבלת בין פפריקה מתוקה לחריפה.

כמובן שיש גם את מי ששוכחים ממפלס הכינרת ומוסיפים תמיד יותר מדי מים לאורז והופכים אותו לדייסה.


במיוחד בשביל כל האנשים האלה המציאה חברת
SHABA את הפתרון הבא  - תערובת מוכנה להכנה מהירה של כדורי פלאפל טעימים ואיכותיים במינימום מאמץ (וכישרון).


הסוד להכנת הפלאפל המושלם טמון בתערובת – היא צריכה להיות רכה, אוורירית ומדוייקת.
המנה הפשוטה והטעימה הזו מוגשת אמנם בקלילות ישירות מסיר הטיגון אך השלבים בדרך להכנת התערובת המושלמת שמורים ככל הנראה בספרי הבישול של הסבתות או אצל בעלי הדוכנים הותיקים.

אבל אנחנו לא כאן כדי לדבר בכמויות מדוייקות וכיאה לחובבי אוכל מהיר וטעים אנחנו גאים לבשר כי יש בידינו את מוצר החלומות למי שמעוניינים לקצר תהליכים .
 
בעזרת ערכת הפלאפל של
SHABA כל שתצטרכו כדי להכין פלאפל מושלם זה ליטר שמן קנולה ו – 2.5 כוסות מים.
בנוסף, תוכלו לרכוש את המוצרים הנלווים לערכה שיעזרו לכם ליצור כדורים מושלמים במינימום מאמץ.

המתכון המלא להכנת כדורי פלאפל של SHABA:


החומרים הדרושים להכנת המנה:
2.5 כוסות מים
1 ליטר שמן קנולה
תערובת להכנה מהירה של כדורי פלאפל (
SHABA)

שלבי ההכנה:
1. רוקנו את תוכן השקית לקערה
2. הוסיפו 2.5 כוסות מים (500 מ''ל)
3. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה
4. הכניסו לקירור כחצי שעה
5. צרו כדורים
6. טגנו בשמן עמוק